Dry Martini klassikaline kokteili retsept - Junimperium Distillery
Baari sisenemine lubatud vaid läbipõdemis- või vaktsineerimistõendi ettenäitamisel.
Kõik kokteilid

Dry Martini

Dry Martini on üks kõige ikoonilisemaid kokteile. Kõige puhtamas vormis kuuluvad sinna džinn ja kuiv valge vermut, millele lisatakse kaunistuseks üks oliiv. Esimene Martini kokteili retsept on leitav 1888 aasta baarmenide õpikust. Järgnevate aastate jooksul kogus see aina rohkem populaarsust, saades nii 1920ndate üheks tellituimaks kokteiliks.

Koostisosad

  • 40 ml Junimperium Blended Dry Gin
  • 20 ml kuiva vermutit
  • Roheline oliiv

Juhised

  • Mõõda poolenisti jääga täidetud segamisklaasi mõlemad komponendid.
  • Sega 20-25 korda ja vala segu läbi sõela eelnevalt jahutatud väikesesse martini klaasi.
  • Lisa oliiv.

Blended Dry Gin

Tugeva kadakamaitsega rikkalik, kergelt tsitruseline ja väikse piprase noodiga džinn.

Vaata lähemalt

Džinnivabrik

Junimperium Distillery asub Tallinna moodsas Telliskivi kvartalis ja on esimene omataoline Eestis, pakkudes džinnivabriku tuure kõigile, keda huvitab džinni ajalugu ning tootmiskunst.

Uuri lähemalt