Too Good to be Sour kokteili retsept - Junimperium Distillery
Kõik kokteilid

Too Good to be Sour

Vastupandamatult hea kokteil, millele annab unikaalse iseloomu meie vaimustav džinn ja isekeedetud aromaatne kirsi-tüümiani siirup.

Koostisosad

  • 40ml Junimperium Blended Dry Gin
  • 20ml laimimahl
  • 20ml Triple Sec
  • 20ml kirsi-tüümiani siirup
  • Munavalge
  • Angostura bitter
  • Dehüdreeritud kirsipuru
  • Värske tüümiani oks

Juhised

  • Mõõda sheikerisse dzinn, Triple Sec, laimimahl, kirsi-tüümianisiirup ja munavalge.
  • Sheigi kuivalt, kuni munavalge on vahustunud.
  • Lisa sheikerisse jää. Sheigi veel veidi, et segu jaheneks.
  • Vala segu läbi sõela coupe-klaasi.
  • Kaunista kokteil kirsipuru ja tüümianioksaga.

Blended Dry Gin

Tugeva kadakamaitsega rikkalik, kergelt tsitruseline ja väikse piprase noodiga džinn.

Vaata lähemalt

Džinnivabrik

Junimperium Distillery asub Tallinna moodsas Telliskivi kvartalis ja on esimene omataoline Eestis, pakkudes džinnivabriku tuure kõigile, keda huvitab džinni ajalugu ning tootmiskunst.

Uuri lähemalt